Keresgélj tanáraink között

Ha megtaláltad a magántanárodat, töltsd ki a jelentkezési űrlapot, és összekötünk a tanárral!

Kérj segítséget Csapatunktól

Nem tudsz dönteni? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk kiválasztani a céljaidnak megfelelő tanárt!

Regina, angol, magyar mint idegen nyelv

A tanítás a szenvedélyem, ez inspirál nap mint nap, hogy minél többet fejlődjek és szeretettel átadhassak a tudásomból.

Általános iskolában, középiskolában, egyetemen és nyelviskolában is tanítottam.
Nyelvvizsgáztatóként és magántanárként dolgozom.

Diplomás nyelvtanár

7000 Ft/60 perc

Érettségire felkészítés (közép és emelt szint)
Nyelvvizsgára való felkészítés
Korrepetálás

Megbeszélés alapján

200+ sikeres emelt angol érettségi felkészítés
60+ sikeres nyelvvizsgára való felkészítés

Csaba
Csaba
Read More
"Regina emelt angol érettségire készített fel. Az órák fantasztikus hangulat kíséretében teltek. Mindig vidám, humoros hölgy, akinek szakmai tudása zseniális. Egy élmény volt hozzá járni. Sokkal jobb eredményt produkáltam, mint a jelentkezés előtt gondoltam volna. Életem legjobb befektetése volt, hogy jelentkeztem hozzá."
Erika
Erika
Read More
"Rendkívül jól ráérez azon pedagógiai szükségletekre, ami segítségével egyénileg fejleszthető a nyelvtudás. Nemcsak hagyományos eszköztára nagy, hanem valós életből vett ötletekkel színesíti az órákat. Csak ajánlani tudom annak, aki hatékonyan és céltudatosan angolt szeretne tanulni. :)"
Gitta
Gitta
Read More
"Regi az a típusú tanár, aki minden diákjával megtalálja a közös hangot. Egy évig jártam hozzá angol órákra (heti 2 alkalommal), és nagyon hálás vagyok neki, hogy segített felkészülni a Zöld Út nyelvvizsgámra, ami a diplomámhoz kellett. Mindenkinek ajánlom Regit, aki sikeres vizsgát szeretne tenni."
Previous
Next

Flóra, angol, olasz

Szeretném átadni a diákjaimnak a nyelvtanulás szeretetét és új kultúrák megismerését, ezért fontos óráim során hogy maga a nyelv tanulásán felül, az adott kultúrával is megismerkedjenek. Igyekszem óráimat színessé tenni, így sokféle forrásból és tankönyvből dolgozom.

1 év gyakorlat középiskolában,
1 éve magántanár

Végzős tanárszakos egyetemista

3000 Ft/45 perc
4500 Ft/60 perc

Érettségire felkészítés (középszint)
Korrepetálás
Külföldre utazás

Jelenleg nincs szabad időpont!

még nincs
még nincs
Read More

Sz. Ilona, angol

Számomra a cél hogy a tanuló megszeresse a választott nyelvét, hogy találjon benne valami lebilincselőt ami miatt szeretne vele foglalkozni. Tanárként mindent megteszek azért hogy tanulóm minden ismeretet a legmagasabb szinten elsajátítsa, de ehhez kell az ő motivációja és munkája is. Nyelvet tanulni mindig hasznos és értékes.

Magántanár,
Gyakorlat középiskolában

Folyamatban lévő tanárszakos tanulmányok

5000 Ft/60 perc
7000 Ft/90 perc

Érettségi felkészítés (közép és emelt szint)
Korrepetálás (általános iskola felső tagozat, középiskola)
Hobbitanulók

Megbeszélés szerint (hétvégén egész nap)
Online

még nincs
még nincs
Read More

Enikő, angol, matematika

A tanítás számomra tanulási lehetőség. Szeretek játszva tanulni, és a tanításban is erre törekszem, hogy ezáltal élmény legyen a közösen eltöltött idő mindkettőnk számára.

Gyerekekkel való foglalkozásban szerzett tapasztalat: nyaranta játszóház működtetése, különböző korú gyermekeknek kézműves foglalkozás tartása

Egyetemista

4000 Ft/45 perc
4500 Ft/60 perc
5000 Ft/90 perc

Általános iskolás, felső tagozatos diákok korrepetálását vállalom.

Előre egyeztetett időpontban
Online vagy személyesen Budapesten a 11. kerületben

Egy munkatárs
Egy munkatárs
Read More
"Enikővel számos foglalkozást tartottunk felsőtagozatos gyermekeknek, amelyek nagyon jól sikerültek."

Balázs, matematika

Gimnáziumi éveim alatt iskolatársaim sikeres korrepetálása adta először az ötletet, hogy elkezdjek tanítani. Szerintem nagyon fontos az, hogy bármilyen problémát, tananyagot a tanuló több oldalról, több megközelítésből lásson. Azt vallom, ha valaki nem ért egy ötletet az nem azért van mert nem tudja megérteni, hanem mert számára rossz megközelítésből hallotta a magyarázatát. Szeretem azt a kihívást, hogy megtaláljam azt a példát, azt a magyarázatot, ami a tanuló számára a legérthetőbb.

Számos diáknak segítettem már az érettségire való felkészülésben.

Egyetemista

3000 forint/45 perc
4000 forint/60 perc
4500 forint/90perc

Érettségi felkészítés
Korrepetálás

Megbeszélés szerint (ált. hétköznap kora délután)
Online vagy személyesen Budapesten, Kecskeméten

Középiskolás korom óta korrepetálok

még nincs
még nincs
Read More

Alex, japán nyelv

Sziasztok!
Alex vagyok, angol és japán tanár szakos hallgató az ELTE-n. Iskolás éviem alatt is örömmel töltött el az, amikor elmagyarázhattam valamit az osztálytársaimnak, segíthettem nekik olyanban, amit nem értettek. Ez és a nyelvek iráni szeretetem segített abban, hogy ezt a pályát válasszam. Tapasztalatszerzés céljából több mint két éve kezdtem el magánoktatással foglalkozni, 1 éve már nyelviskolában is tanítok. Az óráimon fontos a barátságos légkör, és az hogy a tankönyvi kötelezők mellett azt is megtanítsam, amit az anyanyelviek tényleg használnak. Ezért a tankönyvek mellett blogokat, a közösségi médiát és a Japánban szerzett tapasztalataimat is felhasználom tanításkor.
Várlak szeretettel az órámon!

Jelenleg is dolgozom a Masaka Club elnevezésű japán nyelviskolában, valamit tanítok angol és japán magánoktatásban.

Folyamatban lévő tanárszakos tanulmányok

5000 forint/45 perc
6000 forint/60 perc
7500 forint/90perc

Érettségi felkészítés (közép és emelt szint)
Nyelvvizsga felkészítés
Korrepetálás
Hobbitanulás

Megbeszélés szerint
Online 

Hobbitanuló tanítványok

Csaba
Csaba
Read More
Saját tapasztalatból mondom, hogy nekem szükségem van valakire, aki motivál a tanulásban, és ezt úgy érzem Alextől megkapom. Órái összeszedettek, rendszeresen foglalkozunk a nyelvtanulás minden részével: a szó- és nyelvtantanulástól a hallásértésig. Emellett kérdésekkel is fordulhatok hozzá, ezeket mindig részletesen elmagyarázza. Közel se ezen a szinten tartanék, ha nem kezdtem volna el nála tanulni.

Mátyás, történelem

Mátyás vagyok, 22 éves, ötödéves ELTE-s tanárhallgató. Azért szeretnék tanítani, mert egyrészt kiemelten fontos társadalmi funkciója van az oktatásnak, másrészt élményt jelent a tanítás számomra. Az motivál, hogy a társadalom minél nagyobb része ismerje a történelmet és gondolkodjon róla tudatosan, mert a múlt ismerete nélkül nem érthetjük meg a jelent sem, és akkor a jövőnket se tudjuk tudatosan befolyásolni. Tanítási eszközök terén nem kínálok újdonságot: ha valaki úgy érzi, segítségre szorul egy adott tananyag megértésében, akkor elmagyarázom neki és egyúttal meg is próbálom rávezetni arra, hogy maga jöjjön rá az események logikájára. Ha valaki dolgozatra vagy érettségire szeretne felkészülni, akkor részben saját feladatokkal, részben már létező feladatsorokból böngészve segítek neki ezen feladatok megoldásában. A fő célom nem az, hogy minél magasabb pontszámot érjen el valaki számonkérésnél vagy érettséginél, hanem az, hogy mélyen és tudatosan legyen képes gondolkodni a történelemről. Nem az érettséginek, hanem az életnek tanulunk.

Jelenleg is dolgozom a Masaka Club elnevezésű japán nyelviskolában, valamit tanítok angol és japán magánoktatásban.

Folyamatban lévő tanárszakos tanulmányok

4000 forint/45 perc

Érettségi felkészítés (középszint)
Korrepetálás (középiskolások)

Jelenleg nincs szabad időpont!

még nincs
még nincs
Read More

Babett, orosz nyelv

Tanárként szenvedélyem a tudás átadása és a diákok fejlődésének támogatása. Hiszek abban, hogy minden diák egyedi, és fontos, hogy személyre szabott módszerekkel segítsük őket. Online eszközöket és interaktív technikákat alkalmazok, hogy a tanulási folyamat érdekes és hatékony legyen. Célom, hogy inspiráljam a diákokat, hogy szeressenek tanulni, és felkészítsem őket a jövő kihívásaira. Számomra a legnagyobb öröm látni, amikor egy diák sikeresen megért egy nehéz témát, és magabiztosan alkalmazza az új ismereteket.

Van tapasztalatom magántanárként, alsós diákokkal, illetve tanítottam a Tanítsunk Magyarország program keretén belül másfél évig.

Bölcsészettudomány (szlavisztika, orosz) diploma

5000 forint/45 perc
6000 forint/60 perc
7000 forint/90 perc

Angol nyelv:
Érettségi felkészítés (közép és emelt szint)
Korrepetálás (általános iskola és középiskola)
Nyelvvizsga felkészítés
Hobbitanulók

Orosz nyelv:
Hobbitanulók (alapszinten)

Megbeszélés szerint (hétfőtől péntekig délutánonként)
Online

még nincs
még nincs
Read More

Hanna, angol, orosz

Egy rendkívül rugalmas ember vagyok, akit boldoggá tesz a diákok felkészítése. 5 nyelven beszélek és 4 egyetemen tanultam, így nagyon motivál a tudásom átadása.

Oroszország egyik legnevesebb egyetemére jártam, ahogy Angliában is, valamiért Észtországban. Beszélek angolul, németül, szlovákul és oroszul. Angliában a Sheffieldi egyetemre jártam és az oroszországi Herzen egyetemen tanultam.
Négy éve vállalok diákokat.

Végzős tanárszakos egyetemista

5000 forint/45 perc

Érettségi felkészítés (közép és emelt szint)
Nyelvvizsga felkészítés
Korrepetálás (általános iskola, középiskola)
Hobbitanulás

Megbeszélés szerint
Online 

15+ sikeres felkészítés angolból és oroszból (nyelvvizsga, érettségi)

még nincs
még nincs
Read More

Máté, angol, orosz

Szia!
Máté vagyok, egy 23 éves egyetemi hallható az ELTE-n. Angol és orosz nyelvet tanítok már több mint 2 éve és több korosztályt is volt már szerencsém tanítani. Legfontosabb feladatomnak a nyelvvizsgákra való felkészítést tartom és ezt is élvezem a legjobban, mert ezeknek a felkészüléseknek a legjobban látható a fejlődési görbéje. Azonban nagyon szívesen foglalkozom olyan diákokkal is, akiknek szimplán a kultúra iránti szeretet a motiváció és szeretnék megismerni a nyelvet. Tanításom fő célja az, hogy minél gyakorlatiasabb tudást tudjak nyújtani a diákjaimnak, amit az életben is tudnak használni.

Magántanárként dolgozom és egy mentorprogramban mentorálok általános iskolás diákokat 2021 óta.

Végzős tanárszakos egyetemista

3000 forint/45 perc
3500 forint/60 perc
4000 forint/90 perc

Érettségi felkészítés (közép és emelt szint)
Nyelvvizsga felkészítés
Korrepetálás (középiskola, egyetem)
Hobbitanulás

Megbeszélés szerint
Online 

5 sikeres nyelvvizsga és 2 éves tapasztalat

még nincs
még nincs
Read More

Dália, angol, francia

Mivel a szakpárosításom idegen nyelvekkel foglalkozik, és tapasztalatom alapján a magyar oktatási rendszerben kevés a szóbeli gyakorlat, kommunikáció alapú megközelítést szeretek alkalmazni, mivel élő nyelvekről beszélünk, persze, a további három készség fejlesztése is egyaránt fontos.

Lassan két éve dolgozom a British Council-nál, mint vizsgafelügyelő, diplomám megszerzése után pedig nyelvvizsgáztató pozíciót fogok itt megpályázni.

Végzős tanárszakos egyetemista

3500 forint/45 perc
4000 forint/60 perc
6000 forint/90 perc

Érettségi felkészítés (közép és emelt szint)
Nyelvvizsga felkészítés
Korrepetálás (középiskola, egyetem)
Hobbitanulás

Jelenleg nincs szabad időpont!

43 éves hölggyel vállaltam társalgási angolt, jelenleg egyetemistát készítek fel IELTS angol nyelvvizsgára

még nincs
még nincs
Read More

Csilla, történelem

29 éve tanítok. Minden nap örömmel megyek be az óráimra. Engem is motivál, ha diákjaim kíváncsiságát, érdeklődését egy-egy érdekes sztorival kielégíthetem. Magánóráimon az első alkalommal -ez ingyenes- megbeszéljük, hogy mi a cél, mit szeretne elérni, honnan indul. Az érettségi szintjének megfelelően egyedül vagy csoportokban (maximum 2 fő) tanulhat. Az érettségi követelményei szerint haladunk a tananyaggal. Az ókortól kezdjük az ismétlést egészen a legújabb korig. Minden témakör átvétele után érettségi típusú teszteket oldunk meg közösen, és esszéket írunk. Az esszék megírása előtt közösen készítünk egy vázlatot, megbeszéljük, hogy a forrásokban található információkat hogyan lehet felhasználni. Az esszé otthoni megírása után közösen kijavítjuk. Minden évben javítok emelt és középszintű érettségi dolgozatokat, tudom, hogy mit fogadnak el és mit nem. Az órán folyamatosan használjuk az atlaszt, hogy az érettségin minden információt le tudjon olvasni róla a diák. Minden érettségi témakörhöz adok tanulási segédletet, általában ppt-t, amiben ábrák, képek, videók is segítik a tanulást. A szóbeli témaköröket közösen kidolgozzuk, felépítjük a feleletet. Mintatételeken keresztül gyakoroljuk a szóbeli felelést. Rendszeresen vizsgáztatok, így a szóbeli vizsga értékelési szempontjai szerint le is pontozzuk a feleletet. Mit kap a diák? Egyéni tanmenetet készítek. Digitálisan elérhető szintfelmérőket, feladatlapokat – történelmi korszakokra bontva. Rendszeres számonkérést az új érettségi követelményrendszernek megfelelően. Ismeretei felidézésével tudását rendszerezzük. Ok-okozati összefüggéseket világítunk meg. Forrásokat, ábrákat, adatokat, grafikonokat elemzünk. Megtanulja használni a Történelmi atlaszt. Logikus gondolatmenetbe illesztve, összefüggően és a tudományos szaknyelv, valamint a nyelvhelyesség szabályainak megfelelően képes lesz formába önteni a mondanivalóját. Mintatételeken keresztül megtanuljuk a szóbeli érettségi témaköröket. Szóbeli feleletek során az emelt szintű érettségi szerint pontozunk és értékelünk.

Gimnáziumban dolgozom 29 éve. Magántanárként 2 éve.

Diplomás tanár

kiscsoportos óra:
5000Ft/45 perc
7000Ft/60 perc

egyéni óra:
6000Ft/45 perc
8000Ft/60 perc

Az órákat 10 órás csomagban lehet megvenni.

Érettségi felkészítés (közép és emelt szint)
Korrepetálás (középiskola)

Hétfő 17:00-17:45
Hétfő 17:45-18:30

Online

Diákjaim érettségi átlaga mindkét szinten 75-80% feletti, minden évben van több tanítványom 90% feletti eredménnyel. Országos versenyeken minden évben van döntős diákom vagy csapatom. OKTV döntősöm is volt.

Dóri
Dóriemelt történelem érettségi 81%
Read More
Csilla néninek hála sokkal hatékonyabban és könnyedebben tudtam felkészülni az emelt érettségire. Felkészítő anyagai pontosak, rendszerezettek és nagyon sokat segítettek nekem. Az órákon mindig bátorított, segített a válaszok helyes megfogalmazásában. Így el tudtam mélyíteni a tudásom, és magabiztosabb is voltam. Megtanította a legfontosabb alapelveket, így nem csak megtanultam az anyagot, de értettem is, láttam az összefüggéseket. Számomra a legfontosabb az volt, hogy a Tanárnővel mindig örömmel, élvezettel tanultam a történelmet, és mindig számíthattam rá, ha kérdésem volt. Sikeres eredményemet neki köszönhetem!
Dániel
Dánielemelt történelem érettségi franciául 83%
Read More
Csilla néni rendkívül kedves és közvetlen, mindig elérhető a diákjai számára, legyen szó szakmai kérdésekről vagy akár lelki támogatásról. Segítőkészsége páratlan; nemcsak a magyar és a történelem anyagában nyújt alapos és részletes segítséget, de a vizsgák előtti relaxációs technikák megtanításával is hozzájárul a diákok sikeréhez. Felkészültsége és megbízhatósága kiváló, mindig alaposan és lelkiismeretesen készül az óráira, és bármilyen kérdésre azonnal válaszol. Figyelmessége, türelme és melegsége révén mindenki barátságos és támogató környezetben tanulhat. Expeditíven, érthetően és logikusan magyaráz, így még a legbonyolultabb nyelvtani vagy történelmi összefüggéseket is könnyedén elsajátíthatjuk. "Régi motorosként" nagy tapasztalattal és rátermettséggel rendelkezik, pedagógus kompetenciái kiemelkedőek. Tanítási módszerei rendkívül hatékonyak, a száraz tananyagot mindig érdekességekkel fűszerezi, így az órák sosem unalmasak; erről kiváló humorérzéke is gondoskodik. Számtalan segédletet biztosít diákjai számára, melyek tovább növelik a tanulás hatékonyságát. Tanulói mindig számíthatnak rá, akár a tananyaggal kapcsolatos kérdésekről, akár személyes problémákról van szó. Bátran ajánlom Csilla tanárnőt mindenkinek, aki megbízható, felkészült és lelkiismeretes különtanárt keres.
Luca
Lucaemelt törtélenem érettségi 95%
Read More
Milyen volt Csilla nénivel készülni az emelt történelem érettségire?Számomra a legnagyobb segítséget a rendszerezettség jelentette. Amíg Csilla nénivel készültem, úgy éreztem, hogy az a rengeteg tananyag, amit meg kell tanulni az érettségire, közel sem lehetetlen. Csilla néni heti szintre lebontotta a tananyagot, eszerint oldottunk meg érettségi típusú feladatokat és utána ezek alapján volt a számonkérés is. Sokat segített a magas fokú érettségi orientált tanulás. A közös készülésünkből kifejezetten a forráselemzéses feladatokat és szóbeli tételek felmondását emelném ki. Ezek mellett úgy érzem, mindig sor került az ok-okozati összefüggésekre való rávilágításra és a történelmi eseményeket mindig egy nagyobb képben tudtuk elhelyezni. Az érettségihez minden tekintetben felkészülten álltam hozzá, és semmilyen meglepetés nem ért. A közös munkánknak pedig az eredménye sem maradt el.
Márton
Mártonemelt történelem érettségi 94%
Read More
Az emelt törire való felkészűlés során Csilla néninek köszönhetőn kiváló eredményt tudtam elérni. Tanárnő segített abban, hogy miként hozzam ki a lehető legtöbbet az esszéből, ami a legnehezebb része az érettséginek. Ezt úgy érte el, hogy egy átfogó, mély tudást sajátítatott el velünk. Az órái könnyen követhetőek és jól rávilágít az anyagrészek lényegesebb aspektusaira. Nyilván szükséges volt, hogy óráról órára készüljünk, de a kettő kombinációja garantálja a 80 százalékos érettségit, ahogy nekünk is.
Anna
Annaemelt történelem érettségi 82%
Read More
Nem csupán kiváló tanárom, de motiváló erőm és legnagyobb szurkolóm is volt.
Previous
Next

Zita, magyar

Kiskoromtól tanár szerettem volna lenni. Nagyon jól megtalálom a hangot a felsős és a középiskolás korosztállyal is. Célom a tantárgyam megszerettetése, illetve, hogy a diáknak sikerélménye legyen akár a tanórán, akár a mindennapi életben, illetve felvételi és érettségi esetében is.

5 évet tanítottam általános-és középiskolában is. Egy éve vagyok magántanár.

Diplomás tanár

3000 Ft/45 perc

Érettségi felkészítés (középszint)
Korrepetálás (általános iskola és középiskola)

Megegyezés szerint

Online és személyesen Szombathelyen

Sikeres érettségi felkészítés, középiskolai felvételire készítés.

még nincs
még nincs
Read More
Hogyan válassz magántanárt?
A megfelelő magántanár kiválasztása jelentősen hozzájárulhat a tanulási sikereidhez. Fordíts időt a keresésre, és válassz körültekintően!
1. Határozd meg a céljaidat
Gondold át, milyen konkrét célokat szeretnél elérni a magántanárral! Vizsgára készülsz, és a célod, hogy átmenj? Vagy te akarod megírni a legjobb érettségit az osztályban? Esetleg fejlődni akarsz valamiből, határidő nélkül? Más célokhoz más hozzáállás és sokszor más tanár szükséges.
2. Ellenőrizd a tanár tapasztalatát
Nézd meg, mennyi ideje tanít és milyen szakterületen van tapasztalata. Ha a nyelvi beszédkészségedet szeretnéd fejleszteni, egy anyanyelvi tanár nagyobb segítséget nyújthat, míg a nyelvvizsgára való felkészülésben egy vizsgáztató tanár lehet a leghatékonyabb.
3. Olvasd el a véleményeket
Olvasd el a korábbi diákok véleményeit és értékeléseit. Ez értékes információkat nyújt a tanár stílusáról és hatékonyságáról.
4. Nézd meg a tanítási módszereit
Fontos tudni, hogyan tanít a tanár. Például, ha vizuális típus vagy, akkor hasznos lehet, ha a tanár sok diagramot és vizuális segédeszközt használ. Ha jobban szeretsz gyakorlatokkal tanulni, olyan tanárt keress, aki interaktív feladatokat és gyakorlati példákat hoz az órára.
5. Próbálj ki egy próbaórát
Sok tanár kínál próbaórát. Használd ki ezt a lehetőséget, hogy megtapasztald a tanár stílusát és megítéld, hogy mennyire tudtok együtt dolgozni.
Previous slide
Next slide