A csapat

csaba@joylin.hu

Pocsári Csaba

Ügyvezető

Az oktatás mindig is nagyon közel állt a szívemhez, hiszen pontosan tudom, mekkora értéket jelent egy igazán jó tanár. Tanárszakos egyetemistaként küldetésemnek érzem, hogy növeljem a tanároknak és diákoknak egyaránt kínált jó minőségű lehetőségek számát, (azaz élvezetes órák megtartását és a cél eléréséhez vezető út megkönnyítését). A Joylin-nál olyan csapattagokkal dolgozom, akik mind elkötelezettek az imént említett küldetések iránt, ezért mindig izgatottan várom a velük való közös munkát, amivel javítunk az oktatás helyzetén.

Bárány Bora

Pénzügy

2024 januárjában volt szerencsém megismerkedni Csabival, az ötletgazdával, amikor egy eseményen bemutatta projektjét. Az első pillanattól tudtam, hogy szeretnék bekerülni a csapatba, és megvalósítani a projektet. A szívügyem a magánoktatás, hiszen én magam is magántanár vagyok az egyetemi tanulmányaim mellett. A startup pénzügyi feladataiért felelek, továbbá a marketinggel kapcsolatos feladatokban is aktívan részt veszek.

Ilauszki Luna

Marketing, IT

A Joylin-nál hiszünk abban, hogy a minőségi oktatásnak ereje van. Célunk, hogy eszközt biztosítsunk a tanároknak és diákoknak egyaránt, hogy a jövő generációja felelős társadalmat alkothasson. Angol magántanárként és pszichológia szakos egyetemi hallgatóként az oktatás mindkét felét aktívan tapasztalom. Ez betekintést nyújt számomra mind a lehetőségekbe, mind a fennálló problémákba. Ezt a tapasztalatot felhasználva dolgozom azon, hogy a lehető legjobb lehetőséget nyújtsuk tanárainknak és diákjainknak egyaránt.

Bemutatkozunk

Médiamegjelenések

Támogatóink